Kun je iets kort over jezelf vertellen?

“Ik ben Charlie, ik woon in Den Bosch en sinds twee jaar ben ik aan het leren over Voedselbossen! Ik ben vaste vrijwilliger bij Voedselbos ’t Mortelke en ik heb ook veel meegeholpen op de Graafse Akker in Den Bosch. Ik vind het heel fijn om in de natuur te zijn door te wandelen en te mountainbiken. Ook vind ik het heel belangrijk om veel in contact te zijn met mensen! Aldus Charlie: ‘Voor de rest, gewoon positief zijn en lekker bezig zijn!’ “

Wat is jouw rol binnen Voedselbos ’t Mortelke?

‘Ik ben hier als vrijwilliger terechtgekomen, waarbij ik werkzaam ben met van alles! Ik help mee waar het nodig is.’

Wat is jouw motivatie om mee te werken aan het project?

‘Ik wil graag lekker buiten werken en dat voornamelijk doen samen met anderen. Dit valt perfect te combineren bij het voedselbos!’

Hoe ben je geïnteresseerd geraakt in Voedselbossen?

‘Op de Graafse Akker ben ik via mijn broer in contact gekomen met Michael. Michael heeft me de afgelopen twee jaar mee op sleeptouw genomen in de voedselbossen sector! Ik leer heel veel van hem over de natuur en permacultuur. En zo ben ik erin gerold!’

Wat vind je het leukste aan je werk?

‘Lekker buiten zijn en in beweging zijn. Ik wil genieten van de natuur en de wereld een stukje groener en mooier maken!’

Wat is jouw droom met Voedselbos ’t Mortelke?

‘Ik hoop dat met dit project de grond gezonder en vruchtbaarder wordt en dat we daar in de toekomst mooie producten aan overhouden! Zodat we een alternatieve vorm van verantwoord voedsel aan kunnen bieden.’